Denna artikel innehåller reklam

TrädgårdsMakeover är ett företag som har specialiserat sig på att ta sig an trädgårdar som behöver lite extra kärlek och omtanke. Kanske har buskar och träd vuxit sig stora och behöver beskäras, kanske altanen behöver rengöras och trädgårdsgången rensas. Allt detta och mer därtill erbjuder man och det har visat sig att en sådan städning av trädgården också ger god avkastning vid en försäljning.

TrädgårdsMakeover är företaget som tar fram din trädgårds konturer – oavsett om det är inför en försäljning och trädgården behöver ett lyft eller om man behöver lite grundlig hjälp med trädgårdsarbete och slyröjning innan man själv sätter igång att pyssla i trädgården. Mats Hedenby, vd på TrädgårdsMakeover berättar hur man arbetar för att ta fram trädgårdens konturer och ge husets helhet ett lyft.

 

– Det första vi gör vid en konsultation är att ställa oss en bit ifrån tomten och titta på den. Och vi ställer oss frågan: vad stör ögat? Kanske är det några grenar, ogräs eller en trasig grind. Det vi gör sedan är att ta fram konturerna av en trädgård genom att tar bort sånt som är övervuxet, ser till att hela tomtytan är tillgänglig, kantskär och rensar rabatter.

En omfattande undersökning från 2011 visar på hur stor skillnad en välskött trädgård gör vid försäljning och att värdet på en fastighet kan öka med upp till 13%. Det många söker när man letar ny bostad är en varm och välkomnande känsla, något som inte alltid kan uppnås med styling vid en visning, utan som sprids genom husets helhet. Har man köpt ett hus där man vill sätta sin prägel på trädgården har man på TrädgårdsMakeover designers och arkitekter som kan skapa, rita de har alla professioner knutna till sig för att förverkliga dina visioner om din trädgård. Oavsett om man har köpt eller ska sälja så arbetar TrädgårdsMakeover för att skapa bolust.som ger köplust.

 

– Vi tror att allt bra är byggt av passion och våra trädgårdsmästare gör de här jobben med stor glädje. Att skapa en helhet som bidrar till att det skapar en positiv känsla, redan vid postlådan och grinden, avslutar Mats.

Läs mer på tradgardsmakeover.se

Länk till Husqvarna enkät om trädgårdens värde. 5000 personer svarade. . https://tradgardsmakeover.se/wp-content/uploads/2016/04/pressreleaseggr4-6.pdf