ExteriörInteriörLivsstil

DRÖMMER DU OCKSÅ OM ATT UTFORMA ETT HUS HELT EFTER DINA BEHOV?

By mars 21, 2023No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Mitt i Småland finns familjeföretaget Landsbrovillan som har specialiserat sig på att göra kundanpassade hus. Inget tycks omöjligt och leveranserna spänner över hela spektrat med allt från de mindre fritidshusen till de riktigt stora lägenhetsprojekten. Gemensamt för allt verkar dock vara den höga kundanpassningen där varje leverans är helt unik efter kundens behov.

– Min far startade företaget i mitten av 1990-talet efter mer än 25 år i ett riktigt stort husföretag som hade en mängd olika standardvarianter, men väldigt få möjligheter för kunden att anpassa utefter egna behov. Redan då lades grunden för den höga flexibiliteten och kvalitén som blivit vårt signum. Idag driver jag och min bror företaget vidare och även om mycket har utvecklats och förändrats så är det fortfarande lika viktigt för oss att hitta lösningarna tillsammans med kunderna i stället för att tvinga in dem i fasta mallar, berättar Andreas Lundgren, vd på Landsbrovillan.

Företaget har förvisso en mängd olika standardhus i sina kataloger och på sin hemsida. Men själva ser de det materialet mest som ett inspirationsmaterial att börja med. 

– I vår nya katalog försöker vi inspirera och förklara för våra kunder hur det är att bygga med oss. I katalogen finns 35 hus som vi själva ser som ett inspirationsmaterial. Självklart måste husen i många fall anpassas efter våra kunders önskemål, behov och krav. Men vi visar ett brett sortiment där de flesta kan hitta en utgångspunkt att arbeta vidare ifrån. I katalogen finns allt ifrån den lite stramare avskalade stilen till det klassiskt lantliga. Flera av de nya husen har en storlek och planlösning som passar både som en mindre villa och ett rymligt fritidshus.

Läs mer på: