Denna artikel innehåller reklam

I tio år har Treehotel varit den mest exklusiva naturupplevelsen på marknaden. I samband med sitt jubileum bjuder man nu in till en extraordinär upplevelse mitt i de norrländska skogarna.

Att uppleva Sverige precis så som det är med en inramning av förstklassig arkitektur och naturen precis utanför fönstret, det är precis så man på Treehotel arbetat sedan man startade upp sin verksamhet för tio år sedan.

Mitt ute i skogen, i Harads, en timme utanför Luleå, finns sju exemplar fantastisk arkitektur uppbyggda i trädtopparna. Här ryms skandinavisk inredning och storslagna vyer ut i det fria.

Med skogen precis utanför dörren och frisk luft dygnet runt sover man extra gott här.

Det är perfekt för den som vill hemestra, fira något extra, ha en romantisk weekend, bara koppla av eller kanske distansarbeta på ett litet hotell med möjlighet till avskildhet, privata måltider och uteaktiviteter i skog och natur.

För den som vill finns flera olika sorters aktiviteter att ägna sig åt, oavsett om man besöker Treehotel under sommar- eller vintersäsongen. Oavsett om du är mer äventyrlig av dig och vill ge dig ut för en heldagsvandring, fiska eller åka snöskoter på vintern eller om du hellre bara vill slappna av i din alldeles egen trädkoja finns alla möjligheter.

I hotellets restaurang serveras lokalproducerad, säsongsbaserad mat med svenska råvaror i sann norrländsk anda. Med olika delikatesser där renkött bara är en av dem, tillsammans med svenska bär är restaurangen en fröjd för smaklökarna. Här serveras även frukostbuffén som ingår i vistelsen och det nybakade brödet på morgonen är en upplevelse i sig och det bästa sättet att starta dagen på.

Ett besök på Treehotel är verkligen en upplevelse utöver det vanliga och garanterat något du inte hittar någon annanstans än just här, i Harads.

Läs mer och ta del av 10-årserbjudandet på www.treehotel.se