LivsstilResa

TVÅ OVANLIGT SNYGGA SEMESTERFAVORITER!

By oktober 5, 2023oktober 11th, 2023No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Är du en person som ställer höga krav på din semester, att den ska vara avkopplande men också full av upplevelser och god mat? Låt oss presentera Norwegian Prima och Viva, två flytande resorter från Norwegian Cruise Line (NCL) som låter dig uppleva flera resmål på samma resa.

Förpackade i ljus och fräsch design med skandinavisk touch är de egentligen som vilka moderna resorter som helst, bekväma och med skönt poolhäng. Där slutar dock likheterna eftersom utbudet är bredare, det mesta ingår – och du behöver inte välja en semesterdestination utan får se flera.  

Omgiven av havsutsikt

Börja dagen med en promenad över glasbron på Ocean Boulevard, förbi skulpturparken och stanna till vid Infinity Beach. Sjunk ner i en av de varma poolerna med obruten havsvy, och när hungern gör sig påmind njuter du av lunchen på saluhalls­liknande Indulge Food Hall. 

Med ny energi ger du dig ut på shoppingtur i Barcelona, till en strand på Ibiza eller gör en arkeologisk utflykt på Sicilien – beroende på var du råkar befinna dig.  

Tillbaka på din flytande resort väntar avkoppling enbart för vuxna på The Vibe Beach Club eller Mandara Spa & Gym. 

Middagarna är en av många höjdpunkter. Vi föreslår en trerätters på Hudson’s eller någon av de andra restaurangerna som ingår. Skulle inte det räcka finns ytterligare åtta specialrestauranger som franska le Bistro, medelhavsinspirerade Palomar och amerikanska stekhuset Cagney’s.

Kvällarna är packade med underhållning. Se Broadway-musikalerna Donna Summer (Prima) eller Beetlejuice (Viva), skratta till stand up comedy och delta i liveversionen av tv-showen ”Deal or No Deal”. 

Barutbudet är lika brett, med såväl sofistikerade lounger som avspända poolbarer. Kanske blir en hållbar cocktail med ”zero waste ingredients” din nya favorit?

Det bästa av hela världen

Nästan varje morgon väntar en ny exotisk ö eller spännande storstad. Sommaren 2024 besöker Norwegian Viva t.ex. Ibiza, Mallorca, Barcelona, Nice och Dubrovnik, men också Lissabon, Gibraltar, Syrakusa och Split. Norwegian Prima tar dig bland annat till norska fjordarna och Island. Innan dess, under vinterhalvåret, njuter du av dem båda i varma Karibien.

Jag vill veta mer om Norwegian Cruise Line:

Ett semestertips till…

För dig som är intresserad av design och inredning vill vi gärna tipsa om Celebrity Cruises flytande butikshotell. Här njuter du av modern lyx med många desginklassiker mellan spännande resmål över hela världen. Speciellt de fyra nyaste resortfartygen Celebrity Edge, Apex, beyond och Ascent andas en härlig en internationell atmosfär full av matupplevser, underhållning och avkoppling. Prisvärt och perfekt för par!

Jag vill veta mer om Celebrity Cruises:

Hitta din drömresa på: