Denna artikel innehåller reklam

SidSid jobbar med handgjord inredning från Marocko för både för privata hem, spaanläggningar, hotell och restauranger. Med passion för handgjorda och unika detaljer skapas miljöer fyllda av skönhet och mystik.

Anders Strand, grundare av Sidsid, berättar om hur ett intresse för färg, form, design och arkitektur blev en verksamhet som inte bara förser svenska hem, hotell och restauranger med unika, handgjorda produkter från Marocko. På Sidsid ser man till att skapa personliga relationer till sina duktiga hantverkare, på så vis arbetar man för att aktivt förbättra deras arbets- och levnadsförhållanden. Genom detta samarbete stöttar man även ett hantverksarbete och tar fram produkter av mycket god kvalitet i hållbara naturmaterial. Man arbetar i en stor bredd av material, allt från koppar, mässing till kakel och sten med allt anpassat till svenska standarder. 

En oas i badrummet med vackra detaljer kan snabbt förflytta dig till harmoni och lugn. Vackra detaljer i hemmet som bidrar till att det blir en härlig miljö och en plats, långt bort från vardagens stress och måsten, att längta till. Vi påverkas positivt av att ha vackra detaljer runt omkring oss och tingen omkring oss kan ha en funktion och samtidigt skapa något vackert och stilfullt.

– Sen när det gäller produkterna i sig så är det för att tillföra något spännande, roligt. Den marockanska stilen  är fantastisk med färg, form, mönster och balansen av geometri. Hos oss finns det något för de som söker något lite annorlunda, som har en själ. Det är så man får det där personliga hemma.

SidSid hjälper gärna till med de personliga önskemålen och kan i samspel med hantverkare ta fram skräddarsydda lösningar.

Läs mer på sidsid.se