Denna artikel innehåller reklam

Hösten börjar göra sig påmind, luften blir krispig, löven gulnar och regnet slår mot fönstret. Vad är då mysigare en att ta sig tid att ta hand om sig själv och sina kära, åka iväg från den grå vardagen och ge livet lite guldkant. En weekend på ståtliga Grand Hotel Saltsjöbaden är något att längta till.  

Hotellet invid Baggensfjärden bär på en lång historia och har sedan 1893 varit värd åt så väl kungligheter som hollywoodstjärnor och idrottshjältar, och är än idag. Här är man mån om att ta vara på sin historia som inramas av klassisk lyx med högsta servicenivå, samtidigt som man genom varsam förvandling vill skapa ett stämningsfullt möte mellan då och nu där historien och samtiden förenas i något alldeles särskilt.

I den vackra receptionen möts man alltid av ett leende, oavsett om man besöker Grand Hotel Saltsjöbaden för konferens eller för en weekend tillsammans med sin partner. Här känner man sig alltid lika välkommen. Varför inte byta ut hemarbetet mot lite härlig tid mitt i veckan? 

Med konferenskonceptet Small meetings – big decision ser man till att man i vacker miljö kan ha produktiva möten, även under de rådande omständigheterna. Konferensen ramas in av god mat med en mängd härliga aktiviteter runt hörnet. 

För den som vill sätta lite guldkant på helgen och komma bort från arbetet, erbjuder man en mängd olika paket som innehåller boende, mat, spa och allmän lyx ute i vackra Saltsjöbaden. Promenera längs hamnen, spela en tennismatch och slappna sedan av med champagne och spa. Skäm bort dig själv och din partner och ge varandra extra tid och kärlek i anrika Saltsjöbaden! 

Läs mer och boka din vistelse på grandsaltsjobaden.se