Interiör

PLISSÉ – HÖGT OCH LÅGT

By juli 4, 2023No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

De har levererat över 20 000 plisségardiner till privatpersoner och företag över hela Sverige sedan starten år 2012. Med vackra, smarta och prisvärda lösningar är Plisséexperten det självklara valet för dig som vill transformera hemmet eller kontoret både funktions- och stilmässigt.

Plisséexpertens gardiner beställer du enkelt på deras webbshop och monterar själv.

– Gardinerna består av ett veckat och tåligt polyestertyg och är Öko-tex Trygg Textilmärkt. Vår modell Flex kan du lätt reglera uppifrån och ned samt vice versa precis som du vill, och är mycket lättmonterad. För säkerhets skull hittar du en monterings- och mätguide på vår hemsida. Att lämna endast det steget åt kunden har medfört att vi kunnat pressa priserna ytterligare till deras fördel, säger Petter Jonsson, vd.

De har ett brett utbud av tyger, färger och mönster, varpå man enkelt kan mixa och matcha gardinerna med sin övriga inredning. 

– Det är ett snyggt alternativ till persienner och rullgardiner, som också öppnar upp för olika användningsområden då de enkelt fungerar i alla typer av fönster och glaspartier. Som insynsskydd, dekoration eller för att skydda möbler och golv mot solblekning; i sovrummet, vardagsrummet, köket eller på balkongen. Till och med i badrummet! Då plisségardinerna tål fukt kan du installera dessa istället för att frosta glaset eller lägga fönsterfilm. 

Med tygernas olika täthet och transparens kan de verka såväl mörkläggande som värmeavvisande, så experimentera med ljus och skuggor för att skapa en ny helhetskänsla hemma. Man kan göra mycket med lite!

Villaägarna är bolagets största målgrupp då de gärna byter fönster, renoverar och bygger ut.

– Plisségardinerna dyker också allt oftare upp i inredningsmagasinen, där man gärna bryter av färgskalan i en annars avskalad inredning. 

Surfa in på vår hemsida för mer inspiration 
eller mejla oss för tips och råd. Vi hjälper 
dig gärna att hitta rätt färg, mått och tyg. Du hittar oss på: