Denna artikel innehåller reklam

Hård, mjuk, budget eller lyx. Utbudet av sängmadrasser är stort och det kan vara svårt att hitta rätt. Dessutom hänger oftast pris, kvalitet och komfort ihop. Men inte alltid. Nu finns en madrass som erbjuder både kvalitet och komfort – till ett rimligt pris.

En god natts sömn är viktig för att återhämta sig efter en hektisk vardag då man pusslat för att hinna med jobb, hämtning och lämning av barn, fixa middag och kanske klämma in ett träningspass. Vi tillbringar nästan en tredjedel av vår tid i sängen – en bekväm säng är därför viktig för sömnen och för att vi ska må bra. Bra kvalitet och komfort kan dock kosta en slant. Därför har det tyska sängföretaget Emma-Sleep tagit fram en prisvärd madrass som varken kompromissar med kvalitén eller komforten. 

Nu lanseras madrassen även i Sverige via dotterbolaget emma-madrass.se. – Vår madrass är en så kallad ”one-size-fits-all” madrass. Det betyder att oavsett vilken sov position, vikt, om du sover ensam eller tillsammans med en partner så anpassar sig madrassen efter dina sömnbehov, säger Manuel Mueller, grundare och vd på Emma-Sleep. Den innovativa madrass designen gör att din ryggrad alltid håller sig rak under natten så att du vaknar pigg och utvilad utan smärtor eller obehag, dessutom tillåter madrassklädseln konstant luftcirkulation så att du svettas mindre och håller dig sval under hela natten. – Det är alltså stor skillnad på vår madrass jämfört med andra madrassmärken. Bland annat har Emma madrassen utvecklats efter omfattande ergonomiska tester för att garantera högre komfort, stöd och hållbarhet, samtidigt som man kan erbjuda ett bättre pris. Det är för att vi kapat ledet med mellanhänder som gör att vi kan hålla ett lägre pris, säger Manuel Mueller.  

Emma-madrassen har designats av företagets egna ingenjörer och säljs enbart online och tillverkas och levereras direkt från fabriken i Tyskland. I köpet av madrassen ingår 100 provnätter så att du som kund verkligen får den tid som behövs för att känna efter om madrassen är rätt för just ditt sömnbehov. Är du inte nöjd returnerar du madrassen kostnadsfritt med full återbetalning. Syftet bakom 100 dagars provsömn är att förbättra och förenkla madrass köpet jämfört med den traditionella processen. Ofta provar man flera olika sängar under en kort period i ett varuhus, spenderar en stor summa pengar på den man tror passar bäst för att sedan inte ha möjligheten att lämna tillbaka köpet om man är missnöjd. Detta är viktigt att påpeka, då det normalt tar flera veckor att vänja sig vid en ny madrass, så en kort stund i en butik funkar helt enkelt inte, säger Manuel Mueller.  

På knappt sju år har Emma-madrassen lyckats etablera sig i 20 länder på tre kontinenter genom att satsa på direkt e-handel. Detta har visat sig vara ett koncept att räkna med. Under sin korta etablerings tid har Emma-madrassen dessutom blivit flerfaldigt prisbelönad som bästa madrass i sju europeiska länder. – Den skandinaviska marknaden är något annorlunda mot andra europeiska länder, därför har det tagit lite tid innan vi tog det steget men nu ser vi fram emot vår etablering i Sverige, säger Manuel Mueller.

LÄS MER PÅ EMMA-MADRASS.SE 

FÅ 35% RABATT MED KODEN HOUSE35 GILTLIG TILL 15 NOVEMBER.