Denna artikel innehåller reklam

Belysningsarmaturer med tidlös design och stiliga detaljer.

Lightab lanserar funktionella belysningsarmaturer med hållbar design som säkerställer optimala ljusmiljöer vilket skapar mervärden för kunder. Lightab Home Collection inspireras av tidlös samt klassisk stil som står sig över tid, kombinerat med unika och personliga inredningsdetaljer för rummet.

Kollektionen är utformat utifrån ”rätt ljus på rätt ställe” med fokus på funktionalitet. Ett hem baserat på stor frihet, socialt umgänge och miljömässiga aspekter där ljus och design står för en central del.

Hållbar design med stöd för den cirkulära ekonomin där Gladio 2, en dimbar och stilren belysning under köksbänken har varit mycket populär hos både unga och seniora då armaturen skapar både en god arbetssamt mysmiljö i köket. Gladio 2 finns nu i vår nya limited edition färg, smoke.

Årets trend med matt svart armatur har formgivare Alexander Lervik använt sig av vid skapandet av pendeln Area. Area takpendel är designad utifrån Lightabs grafiska logo, där cirkeln – ljuset, och kvadraten – den arkitektoniska ytan möts och levererar optimalt ljus i rummet. Det utmärkande med Area takpendel är det dimbara rundspringande ljuset med hög ljusåtergivning som passar bra över en köksö eller köksbord.

Takpendel Elliot är för de lekfulla, inredningsdetaljen med utbytbara reflektorer i flera färger som gör ett tydligt avtryck. Belysningstrenden där det grafiska svarta möter färger i form av reflektorer, en stilren takpendel som kan placeras flera i olika höjder och passar många områden i hemmet.

Lightab Home Collection ger dig valmöjligheter att skapa din egna stil med optimalt ljus ur ett hållbarhetsperspektiv.