Denna artikel innehåller reklam

Få saker ger en sådan kvalitetskänsla till ett rum som en handmålad, stor tavla. Johanna Ekblad på Mind Your Wall målar abstrakt, minimalistisk konst både som färdiga verk och som kundanpassade motiv.

”Att fler och fler upptäcker magin som handmålad konst ger till hemmet är så klart roligt och jag är glad att kunna hjälpa marknaden med detta! En handmålad, abstrakt tavla är i regel mer beständig över tid än posters och prints – varje penseldrag är synligt i målningen och det tillför en unik hantverkskänsla som liksom lyfter din inredning till en ny nivå”, säger Johanna Ekblad – grundare och kreatör på Mind Your Wall.

Alla målningar i sortimentet är abstrakta, icke-föreställande och finns i en lugn, avskalad färgskala för att passa skandinaviska hem. Varje målning görs för hand, personligen av Johanna. Hon använder akrylfärg i olika lager på uppspänd canvasduk och man kan som kund välja att få tavlan med eller utan ram. Tavlan hemlevereras vart du än bor i landet.

Erbjudandet av passionerat hantverk i kombination av kundanpassad webbutik och logistik gör Mind Your Wall till en spännande aktör i inredningsvärlden!

Se alla motiv: www.mindyourwall.se