Livsstil

TROLLA BORT DINA ÅDERBRÅCK

By december 22, 2021No Comments

Denna artikel innehåller reklam

– Mina patienter brukar jämföra behandlingen med ett trolleritrick då det går så snabbt och smidigt, berättar Dr. Brigitte Perhard om sin behandling av åderbråck som utförs utan operation. På kliniken Complete Skin kan man få hjälp med sina åderbråck på ett enkelt sätt.

För 20 år sedan började Dr. Brigitte Perhard med en behandling av åderbråck som ingen annan i Sverige använde sig av då. 

– Innan jag började använda mig av denna metod kunde åderbråck enbart åtgärdas med hjälp av operation. Den här metoden kräver ingen narkos eller lokalbedövning och bildar inga ärr, då behandlingen endast kräver ett litet stick. Det går att göra behandling på dagen och sedan gå tillbaka till jobbet efteråt, berättar hon.

Metoden behandlar alla typer av åderbråck, stora som små, genom ultraljudet går det att hitta åderbråck som inte syns för blotta ögat. Åderbråcken lokaliseras med hjälp av ultraljud och efter det injiceras det i en produkt som behandlar åderbråcket. Produkten påverkas som en liten lokaleffekt på väggarna av åderbråcket. 

Behandlingsformen är lika effektiv som en operation och ger väsentligt bättre estetiska resultat än den traditionella typen av behandlingar som inte använder ultraljud och skumpreparat. 

– Majoriteten av mina patienter genom åren har inte upplevt någon smärta i samband med behandlingen, de brukar jämföra det med ett trolleritrick för att det går så snabbt och smidigt. Det tar ca 20 minuter, du slipper narkos, får inga sår och behöver inte ha något stort bandage efter behandlingen utan du kan återgå direkt till vardagen, avslutar Dr. Brigitte Perhard. 

Läs mer på aderbrack.nu  

Besöksadress: Complete Skin, Kommendörsgatan 5, 114 48 Stockholm – Telefon: 08-33 45 63