Livsstil

Hitta ditt bästa jag med oss

By februari 16, 2023No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

På Drottninggatan 2 i Uppsala hittar du Beautyculture by Janine, en personlig klinik där du som kund alltid står i fokus. Du möts av varm och välutbildad personal som arbetar i otroligt vackra lyxiga miljöer där du verkligen kan känna dig välkommen och omhändertagen.

Janine Bichara grundade Beautyculture by Janine 2008 med ambitionen att bli det självklara valet för estetiska injektioner och medicinska behandlingar i Uppsala. En salong där alla kunder skulle få hjälp att hitta sitt bästa jag. Redan då var hon legitimerad sjuksköterska och såg det som en självklarhet att hennes team skulle bestå av utbildad personal som vet vad de gör med kundens trygghet i fokus. 

– Janine och Beautyculture har hjälpt mig att bli mer bekväm med mitt ansikte. Med den hjälp jag har fått märker jag hur andra personer nu har lättare att se mig som den kvinna jag är, men det absolut viktigaste är hur jag numera kan se mig själv i spegeln och känna att personen i spegelbilden är jag. Jag är så tacksam för alla behandlingar och för det vänliga, inlyssnande och när jag önskat även rådgivande bemötande som jag har fått. Tack!

Idag är Beautyculture by Janine experter inom medicinska och estetiska behandlingar. Där kundens önskemål och långsiktiga välmående alltid står i fokus. Med drygt 14 år i branschen och en mängd utbildningar i bagaget vet Janine vad hon pratar om när hon ger dig dina skräddarsydda rekommendationer.

– Det händer otroligt mycket hela tiden i vår bransch, därför gäller det att hålla sig uppdaterad och ständigt fortbilda sig. Att ta del av nyheter och hänga med i utvecklingen är en av nycklarna till ett bra och hållbart resultat, säger Janine. 

Salongen erbjuder behandlingar inom hudvård, estetiska injektioner, kroppsvård och laser bland annat. Här kan du njuta av en lyxig ansiktsbehandling, en välgörande massage eller få tillbaka hudens spänst och ansiktskonturer. Här erbjuds inga färdiga paket utan man utgår alltid från varje individs speciella behov, önskemål och förutsättningar. Den inledande, obligatoriska konsultationen är därför otroligt viktig för Janine och klinikens auktoriserade hudterapeut Linnea. Där sätts en plan för hur din behandlingsplan kan se ut och vilka typer av produkter som kan komma att behövas. 

”Man känner sig alltid trygg i Janines händer och resultatet är alltid till belåtenhet! Jag kan varmt rekommendera Beautyculture by Janine!”

Du kan läsa mer om salongen och boka din behandling här: