Denna artikel innehåller reklam

På frisör- och skönhetssalongen Bond möts gästerna av det bästa inom högkvalitativa behandlingar och det senaste inom styling i en personlig och hemtrevlig miljö.

— Vi vill att våra gäster ska känna sig inspirerade, omhändertagna, sedda – och inte minst hörda – när de kommer till oss, säger Maryam Zareiee, delägare på Bond. Vi inspireras till mestadels av modevärlden och jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade inom kommande trender. Målet är att tillsammans med kunden hitta den look som hen känner sig mest snygg och hemma i, samtidigt som det ska passa deras livsstil och vardag.

Bond har verkligen lyckats hitta sin nisch och det är det som skiljer oss från andra salonger, tycker Maryam.
Det finns gott om duktiga frisörer i Stockholm, och vi är stolta över att ha så grymma konkurrenter. Dock vill vi ge det lilla extra! Det som gör att gästerna vill återkomma. Vi har ett fantastiskt team, inte bara vad gällande kompetens och teknik, utan de är också personliga, varma och lyhörda.

I salongen på Grev Turegatan 7 är trivselfaktorn oerhört viktig. Teamet vill att Bond ska upplevas som avkopplande och kunna ge egentid mellan vardagens alla möten och måsten. Ett välförtjänt break från storstadstempot om så behövs. Självklart finns även möjligheten att sitta med datorn och hinna med det sista innan nästa möte.
— Hos oss möts kunden alltid av ett leende och en kopp kaffe. Är du mellan möten och behöver stanna upp lite för att ta emot ett samtal, eller skicka ett mail så är du välkommen att slå dig ner i soffan hos oss. Vi har alltid tid för våra gäster!

Bonds värdeord är lojalitet, gemenskap, flexibilitet och konstnärlighet. Stamgästerna står för lojaliteten, medan gemenskapen tillskrivs det tätt sammansvurna teamet.
— Samhörigheten oss emellan är fantastisk, vi är som en familj, som vi är väldigt stolta och måna om. Vi har ett flexibelt och innovativt tänk hos oss, båda internt inom teamet och utåt mot våra gäster.

Det konstnärliga hör naturligtvis hårstyling och frisöryrket till, och är vad som ofta lockar till branschen i stort.
— Den kreativa biten gör allting roligt och varierande – här slutar man aldrig att utvecklas!


Boka tid på Bond via hemsidan bondsthlm.se, eller smidigt via appen Bond Stockholm.

Besök oss under januari och få 15% rabatt på din behandling med koden LJUVA2020