Livsstil

Brinner du för kost och hälsa? InBody Sweden betalar din kostutbildning!

By augusti 24, 2022No Comments

Denna artikel innehåller reklam

Intresset för kost och hälsa ökar hela tiden. Vi lägger stor vikt vid vårt välmående och att minska stressnivån. Genom att leasa en InBody270 får du full koll på din kroppssammansättning och möjligheten att bli en licensierad kostrådgivare.

Om du är intresserad av att lära dig mer om sund mat, god hälsa och gillar att inspirera andra borde du överväga att bli en licensierad kostrådgivare. InBody har just nu en kostkampanj i samarbete med IntensiveKost där du erbjuds en utbildning inom kostrådgivning och en InBody270 som gör att du får full koll på fett, muskler, vätska och visceralt fett, det vill säga det farliga inre bukfettet. InBody används av kostrådgivare och PT för att visa – svart på vitt – att kost och träningsupplägg verkligen fungerar. InBody är marknadsledande och är den mest precisa vågen när det kommer till kroppsmätningar – hela 98.6% mot en DEXA-röntgen.

Resultatet direkt i mobilen!
Med hjälp av en app får klienten får resultatet direkt i sin mobil och PT/kostrådgivaren får resultatet direkt på datorn. Aldrig har det varit enklare att coacha online.

Kostexperter som föreläsare
Utbildningen är förlagd på distans och pågår under tre veckor. Undervisningen som IntensiveKost tillhandahåller är kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Sveriges största branschorganisation för yrkesverksamma inom hälsa och friskvård. Du kommer få kostexperter som föreläsare som alla har dokumenterad erfarenhet av kost, nutrition, näring och hälsa. De har bland annat forskat, skrivit böcker och startat flera framgångsrika företag runt området kost och hälsa.

Med InBodys egna webbaserade app LookinBody, kan klienten få ett kost- och träningsupplägg som baserar sig på en InBody-mätning.

Vid leasing av en InBody270 för 1.170kr exkl moms i månaden betalar vi utbildningen på IntensiveKost. Värde 14.995kr!

INTRESSERAD?

Läs mer om InBody på inbodysweden.nu och om utbildningen på intensivekost.se eller hör av dig till info@inbodysweden.nu