LivsstilResa

Boka in höstens konferens på vackra Siggesta Gård

By september 29, 2022No Comments

Denna artikeln innehåller reklam

Välkommen till en lantlig och modern konferensgård på Värmdö. Här får du förutom högklassiga lokaler och bästa service också hjälp med att planera ditt möte och fylla dagen med innehåll som ger största vinning för ert företag. 

Siggesta Gård är en unik plats med möteslokaler i allt från ombyggda smedjan till nybyggda laduhuset.

Vi har verkligen förutsättningarna att skräddarsy dina möten. Vi utgår från dina behov och hjälper dig att sätta en agenda för dagen. I vår lugna, vackra miljö föds kreativitet och här är det lätt att fokusera, säger Susanne Blomberg, vd på Siggesta Gård.
Vi älskar events och att ge våra kunder upplevelser utöver det vanliga. Vi har ytorna, erfarenheten och passionen för att skapa det perfekta upplägget, oavsett önskemål. Vi tror att det är lugnet och känslan av att befinna sig utanför storstadsstressen som lockar våra kunder. 

Passa på nu när hösten kommer och skogen är som vackrast att boka något av Siggestas vandringspaket med matlagning:

Middag vid havet
Vandring ner till stranden och en tillagning av trerättersmiddag vid havet.

Surprise – dukat bord vid havet
Ni vandrar ner till vår naturstrand och möts där av ett färdigdukat bord med skogsdekoration, vita dukar och levande ljus och serveras trerättersmiddag som tillagas över eld. 

Allt detta i samarbete med Lina By the Bay – Siggesta Gårds nya partner inom naturevent.

Walk and Talk med facilitator

När vi promenerar blir vi mer kreativa och lugna, vilket i sin tur ger ökad kvalitet på samtalen och gör oss mer idérika och lösningsorienterade. Det är även en stor fördel att komma bort från arbetsplatsen och de begränsningar och förväntningar som kan finnas där. Siggesta Gård erbjuder en vacker och rogivande utemiljö och är en perfekt plats för ”Walk and Talk” som enskild aktivitet eller som inslag under konferensen. 

Konferens med bushcraft

En höstkonferens med övernattning och överlevnadsövningar på Stora Löknäsholmen strax utanför vår naturstrand. Ni möts upp på Siggesta Gård för fika och introduktion av dagen. Kl. 11.00 avgår båten till Stora Löknäsholmen där ni får lära er att samarbeta och överleva i naturen samt laga lunch över öppen eld. Vid 16.00 går båten tillbaka till Siggesta Gård för middag och övernattning.

Läs mer och boka din konferens på siggestagard.se