Denna artikel innehåller reklam

Att sova i tält är för många nostalgiskt, något som man gjorde när man var liten i trädgården eller på en campingplats på familjesemestern. Att tälta är ett fint sätt för hela familjen att umgås och att göra det på nya platser och i nya miljöer tillsammans. På Get Camping vill man slå ett slag för tältcampingen och göra det möjligt att få in lite extra komfort och lyx på semestern. 

Ove, en av grundarna till Get Camping, är en sann campingentusiast. När han tillsammans med sin kollega grundade företaget var det för att de tyckte att det svenska utbudet av bra campingtält var för litet. Målet, då som nu, var att tillhandahålla tält och utrustning för camping och friluftsliv med fokus på kvalitet och god funktion oavsett prisklass.

– Idag behöver inte tältning betyda att man ligger och trängs om nätterna på hårda liggunderlag och gå och lägga sig samtidigt som barnen regniga dagar när det inte går att sitta ute. De som campar med bil kan i stället för traditionella tält välja ett familjetält med flera rum, ståhöjd som går inreda med bord och stolar och andra möbler berättar Ove. 

getcamping.se kan man hitta olika varianter av tält, där det största är 36 kvadratmeter stort och rymmer tre sovrum och två gemensamma ytor. Genom att flera av tälten har fastsydda golv och mörklagda sovkabiner blir tältupplevelsen extra bekväm, samtidigt som man kan vara säker på en mysig stund på kvällen i allrummet med spel och middag – oavsett om det regnar eller ej. 

Det kan vara bra att tänka igenom sina val innan man köper campingprodukter och på getcamping.se hjälper man mer än gärna sina kunder till rätt val. Allt ifrån tältduk, liggunderlag, sovsäckar och matlagningsmöjligheter kan man få hjälp med och man delar gärna med sig av sina tips vad man kan tänka på när man campar med barn. 

Läs mer och inspireras på getcamping.se