Livsstil

Snabb, prisvärd och enkel klottersanering i Stockholm

By juni 28, 2021No Comments

Denna artikel innehåller reklam

Klotter och annan smuts på fasaden skapar lätt ett tråkigt och ovårdat intryck av din bostad. Därmed kan det vara viktigt att snabbt få rent en utsatt fasad. Color off är störst på klottersanering i Stockholm och kan snabbt hjälpa dig med fasadrengöring på ett smidigt och priseffektivt sätt med ytterst liten påverkan på din fasad. Med en väl utförd sanering får du effektivt rent en fasad som utsätts för klotter eller andra former av ytliga föroreningar. 

Klottersanering – ett snabbt och prisvärt lösning

Vid sanering av klotter så anpassas klotterborttagningen efter vilken typ av färg och underlag som ska behandlas så att fasaden inte tar skada av behandlingen. Saneringen kan även i vissa fall ske helt kemikaliefritt genom blästring som metod. Vid kemikalisk klotterborttagning använder Color off enbart miljövänligt klassade kemikalier som fungerar genom att reagera kemiskt med klottret så att det löses upp och därefter smidigt kan spolas bort med vatten från din fasad. Vid behov kan även ett klotterskydd appliceras efter behandling för att underlätta eventuell framtida sanering. 

  • Vid använder enbart godkända medel av högsta kvalité för att minimera påverkan på fasaden, berättar Mattias Malmqvist, VD Color Off AB.

Fasadrengöring – ett prisvärt och miljövänligt alternativ

Smuts kan hindra fasadens möjlighet att andas och kan förändra ytans PH-värde, vilket kan orsaka att ytan enklare vittrar sönder. Fasadtvätt som tar bort smuts från trafik, sot, fett, alg- och mossbeväxtning kan därmed förlänga livslängden på fasaden. Fasadrengöring kan är däreför ofta ett fördelaktigt val för både din ekonomi samt för vår miljö och resursförbrukning. En skonsam rengöring av fasaden har en ytterst liten påverkan på din fasad kan medföra betydande positiva effekter utöver ett trevligare yttre.

Snabbt och enkelt – för en trevligare miljö

Color off´s sanering erbjuder sanering i Stockholm, Uppsala, Norrköping, Västerås och Sundsvall för att nämna några av områdena de arbetar i. Företaget hjälper både privatpersoner och bostadsrättsföreningar med klottersanering och andra rengöringstjänster av fasad, ofta inom 24 timmar.