Denna artikel innehåller reklam

Engel & Völkers är ett världsledande fastighetsmäklarföretag med över 900 fastighetsmäklare fördelat över 30 länder och fyra kontineter. Med bred, internationell service erbjuder de skräddarsydda lösningar gällande fastigheter, yacht och privatjetcharter. Engel & Völkers i Marbella är ett av de marknadsledande företagen i sin bransch och förmedlar fastigheter i södra Spaniens pärla Marbella. 

Engel & Völkers har sedan 1977 erbjudit kundanpassade lösningar för såväl privatpersoner som företag, varav de är i synnerhet kända för försäljning av fastigheter inom det övre segmentet. 

Med sitt svenska expertteam öppnar de dörrarna till en unik portfolio av högkvalitativa bostäder i Marbella, på Costa del Sol där de innehar nio unika kontor längs kusten.
— Marbella är en av toppdestinationerna bland våra nordeuropeiska kunder, säger Smadar Kahana, VD, Engel & Völkers Marbella. Medelhavsklimatet med över 300 soldagar per år, och en medeltemperatur på 20 grader, lockar köpare från hela världen för semester, investeringar och bostäder med möjlighet till uthyrning samt åretruntboende. Efterfrågan är hög, i synnerhet vad beträffar nybyggnationer i åtråvärda och välkända områden som Golden Mile och Puerto Banus. 

Engel & Völkers senaste lyckade projekt, The Collection, är placerat med gångavstånd till stranden på Golden Mile och ett stenkast från välkända Puente Romano Hotell. Där sålde fastigheterna slut under de första månaderna av byggstarten.
— Ett av våra nya projekt är La Fuente, ett nyutvecklat bostadsprojekt med 15 villor inom ett inhägnat område med närhet till stad, hav, golfbanor och natur. Våra fastigheter är byggda av högkvalitativa naturmaterial som inte stör den lokala miljön, och vars stilrena design harmoniserar med Marbellas omgivande atmosfär. Här finns tillgång till gym, spa, pool, privat trädgård samt gångavstånd till fantastiska sandstränder och Marbellas stadskärna med den pittoreska Gamla Stan.

Costa del Sol har en naturskön miljö, där Golden Mile länge varit känt som ett luxuöst område där såväl kändisar som olika profiler florerat sedan 50-talet. 

— Förutom Engel & Völkers exklusiva fastigheter finner man flertalet välrenommerade restauranger, vackra historiska byggnader, långa sandstränder, småbåtshamnar samt många lyxbutiker som Gucci, Dior, Dolce & Gabbana, med flera.

Engel & Völkers tre kompetenta fastighetsmäklare i det svenska teamet; Philip Gustafsson, Linda Gudmundsäter och Jimmy Sannell, har ett brett nätverk och flera års erfarenhet i Marbella.
— Våra kunder kan känna fullkomlig trygghet i oss som förmedlare och i sin investering de gör via oss. Tack vare vårt globala nätverk och högt ansedda varumärke kan vi erhålla ett utbud av branschens allra bästa. Samtliga av våra konsulter har utbildats vid International Real Estate Academy of Engel & Völkers. Vår ambition är att garantera och erbjuda högsta möjliga nivå av service och kunskap för våra kunder. Vi ser fram till att hjälpa dig finna ditt drömhem i Marbella!

För mer information, se engelvoelkers.com/marbella.