En svalkande dusch i sommarvärmen eller ett smidigt tappställe för vattenkannan. Den nya uteduschen Mora Garden har många möjligheter, förutom att den blir ett vackert inslag i trädgården. Duschen kopplas enkelt ihop med trädgårdens vattenslang och inga extra kopplingar behövs.

Uteduschen är framtagen i ett samarbete med den lokala Moradesignern Johan Lindberg som hittade kombinationen av form, funktion och kvalitet. Johan skapade en dusch som verkligen drar blickarna till sig och förmedlar en vacker rå och industriell känsla!

Väggfast utedusch

Den väggfasta modellen av utedassen skruvas upp på lämplig vägg, stolpe eller träd med fyra skruvar. Den har två munstycken; en takdusch och en nedre kran. Ett vred på duschstången används för att stänga av och på respektive flöde. Takduschen kan användas för att duscha under varma sommardagar och den nedre kranen kan användas till att fylla vattenkannan eller tvätta redskap.

Fristående utedusch

Den fristående modellen av uteduschen har en fot av stabila spjut som lätt trycks ner i marken. Det gör också att duschen enkelt kan flyttas runt i trädgården – eller tas med till sommarstugan.

Även den fristående duschen har två munstycken; en takdusch och en nedre kran. Ett vred på duschstången används för att stänga av och på respektive flöde. Takduschen kan användas för att duscha under varma sommardags och den nedre kranen kan användas till att fylla vattenkannan eller tvätta redskap.

Källa: Mora Armatur.

Leave a Reply