Både Dan och Stig kämpade med trög mage och förstoppning i över femtioårstid. Probioform som hjälper till att stärka tarmsystemet blev till slut deras räddning.

– Probioform förändrade mitt liv och jag slapp mina besvär efter bara tre veckor, säger Dan Uhrbom.

Förstoppning är ett utbrett problem hos välfärdsmänniskor och det ger ofta stora problem med svullen mage, buksmärtor, allmän olust och trötthet. Forskare har enats om att ett bra lösning på problemen kan vara att få i sig goda mjölksyrebakterier som stöttar och balanserar matsmältningsapparaten.

De kan lindra både vid förstoppning och diarré och bidra till en allmänt bättre hälsa och ett starkare immunförsvar. Om du har magproblem kan det därför vara en god idé att prova Probioform. Probioform innehåller goda mjölksyrebakterier som är viktiga för ett fungerande matsmältningssystem och bra hälsa.  Probioforms levande mjölksyrekultur baserar sig på flera års forskning som visat att vi behöver en stor mängd olika bakteriestammar för att må bra. Probioform är en flytande bakteriekultur bevarad i en Bag-in-Box med flera månaders hållbarhet som är både ekologisk och vegansk.

Forskare rekommenderar 
Åttiotreåriga Stig Levin, som arbetat med forskning inom näring och hälsa i 27 års tid, hade haft problem med förstoppning under hela sitt liv fram tills för ett år sedan när han första gången provade Probioform.

”Efter bara tre veckor arbetade min mage regelbundet”

– Efter endast att ha provat Probiofom 2-3 gånger började mina tarmar att fungera och jag är inte längre förstoppad. Alla är vi olika men Probioform har i alla fall passat väldigt bra för mig och därför rekommenderar jag varmt andra med trög mage att testa, säger Stig. Dan hade haft problem med förstoppning och trög mage sedan barndomen och genomgått många antibiotikabehandlingar, men inget hjälpte.

– Jag provade Probioform första gången 2007 och det förändrade mitt liv. Jag tog två matskedar och samma dag kom sedan magen igång. Efter bara tre veckor arbetade min mage regelbundet – utan smärta eller obehag vid toabesök, säger Dan Uhrbom.

Mer välmående
Idag är Dan 75 år mer vältränad än någonsin. Efter att magen började fungera korrekt har han fått mer energi, är mindre förkyld och har fått ett bättre immunsystem.

– Jag gillar att springa, gå långa promenader i skogen och plocka ätbara växter från skogen och nu kan jag göra det obehindrat igen, avslutar Dan.

Hitta din återförsäljare här.

Fakta

Probioform är en flytande mjölksyredryck som aldrig varit frystorkad eller behandlad och innehåller en unik blandning av mjölksyrebakterier och vild jäst. Med ett brett spektrum av hälsosamma bakterier kan den skapa en unik balans för magen. Probioform kommer från vegetabiliska källor, är naturlig, fri från socker och passerar magsyran. Den har en hållbarhet på minst ett år och kan lagras i rumstemperatur

Leave a Reply