Glue gör det nu möjligt att få leverans av mat, paket och andra tjänster direkt innanför dörren utan att du behöver vara hemma. Det smarta låset låser du enkelt upp genom en app i mobilen – allt för en bekvämare vardag.

I dagens samhälle handlar mycket om att spara tid och att utnyttja vår lediga tid på bästa möjliga vis. Tänk dig att slippa alla jobbiga måsten och istället kunna komma hem till ett kylskåp som är påfyllt med färska varor och att alla paket du beställt står där innanför dörren och bara väntar på att bli uppackade. Glue möjliggör faktiskt allt det här genom sina smarta lås och InHome-leveranser.

– Vi är en InHome delivery plattform och samarbetar med den typ av bolag som vill komma in i hemmet för leverera tjänster och varor. Visionen är att underlätta e-handeln. Vi tror att det här kommer att få fler att handla online eftersom man inte behöver vara hemma vid leverans, och att man dessutom sparar på miljön, t ex eftersom det inte blir några bom-körningar, säger Carl Johan Grandinson, VD på Glue Home.

Låset i sig är enkelt att installera själv. Du skruvar bara av tumvredet på insidan av dörren och montera på ditt Glue-lås med existerande skruvar. I paketet ingår allt du behöver och Glue passar de flesta skandinaviska dörrlåsen.

– Till låset kommer en mobil-app. Där kommer du enkelt kommer igång och styr sedan låset. Mobilappen använder du till att låsa upp och låsa dörren. Du kan dela nycklar med vänner, gäster som du sedan får notiser om när de kommer och går. Wifi-uppkopplingen gör att du även kan öppna på distans när du inte är hemma. Vi erbjuder även gratis installation i Stockholm och Göteborg.

Glue samarbetar med flera stora företag, så som Mathem, Bring och Best för leveranser. När det är dags att få varor levererade får chauffören en engånsnyckel som du får godkänna i appen. När dörren öppnas och stängs får du en notis i Glue-appen. Du får även en leveransvideo efter leveransen så att du kan känna dig trygg. Skulle olyckan vara framme täcker Glues försäkring detta, ytterligare en trygghet för kunden.

– Som kund ska man kunna luta sig tillbaka och släppa allt, man får helt enkelt en bekvämare köpupplevelse och kan stress mindre och ägna tid åt annat. Förutom att få varor och mat levererade kan du även genom vårt samarbete med Washaway få hjälp med tvätten. Du ställer den innanför dörren ena dagen, för att några dagar senare få den tvättad, strykt och vikt, på samma plats som du lämnade den.

Läs mer på get.gluehome.com

Leave a Reply