Smarta lösningar som låter människor njuta av livet, så beskriver Peter Sjöswärd, VD på Russell Hobbs, företaget som i över 50 år levererat miljontals köksmaskiner till hem världen över. Idag hittar du flera av Russell Hobbs exklusiva produkter på Ellos.

Med innovativ design och charmig retroestetik fortsätter Russell Hobbs att underlätta vardagen och förenkla matlagningen i otaliga hem och kök, precis som de gjort sedan starten i Storbritannien 1952. Ursprungstanken att tillgängliggöra och tillföra de brittiska hushållen praktisk funktionalitet och en smula lyx, en ambition som fortfarande lever kvar genom företagets teknologiska skaparglädje med i deras produkter, som innehåller alltifrån borttagbara och diskmaskinssäkra beståndsdelar som till digitalt beröringskontrollerade applikationer.

Russell Hobbs produktportfolio erbjuder ett brett spektrum av redskap och maskiner för köket från kaffebryggare, brödrostar och elvispar till smörgåsgrillar, fondueset och blenders – till och med strykjärn. De fortsätter att expandera sitt utbud, som sedan september 2019 innefattar Russell Hobbs Sous Vide och Slow Cooker.

— Med denna produkt i ditt kök får du två redskap i ett, säger Marcus Wiberg, key account manager på Russell Hobbs. Sous Vide innebär att beredningen sker i en försluten påse, varpå råvarorna tillagas jämnt och bibehåller sina goda smaker. Med vår Sous Vide använder du inställningen på keramikbehållaren och fyller på med vatten där du sänker ned påsen. Med precisionstermometern når du den perfekta innertemperaturen på dina grönsaker och får ett saftigt kött, vare sig det gäller lax eller oxfilé.

Du kan också använda produkten som en Slow Cooker, där du preparerar dina favoritingredienser i grytan, som rymmer upp till sex liter, och låter sedan maskinen sköta resten.
— Maten tillreds till perfektion under locket, medan du kan duka och underhålla dina gäster. Slow cookerfunktionen är förstås också utmärkt för klassiska långkok, pulled pork eller en mör stek. Den digitala LED-displayen håller koll på tidsåtgången åt dig.

Russell Hobbs 800 watts ångkokare i borstat, rostfritt stål är en annan av varumärkets senaste lanseringar.
— Att ångkoka är ett hälsosamt, enkelt och smart sätt att laga mat på, där du bibehåller maximal näringstäthet i livsmedlen. Med en enlitersbehållare samt tre ångningskorgar tillåts du laga flera olika tillbehör; såsom ris, grönsaker och fisk – vid ett och samma tillfälle. Med en och samma maskin kan du skapa en komplett måltid! En timer med automatisk avstängning underlättar och garanterar enkel och säker användning.

Smaklig spis!

För mer information, och för att ta del av Russell Hobbs breda sortiment, besök se.russellhobbs.com och ellos.se.

Leave a Reply