MUJI, den japanska globala detaljhandelskedjan, kom idag ut med att de kommer öppna sin alldeles första flaggskeppsbutik på Åhléns City i Stockholm fredagen den 16 augusti.

– Vi är stolta över vårt mycket goda samarbete med MUJI och är glada över att det nu utökas med en exklusiv flaggskeppsbutik på Åhléns City. Det här blir ytterligare en viktig del i vår strävan att vara den självklara shoppingdestinationen för våra kunder då MUJI har varit ett uppskattat varumärke hos oss länge, säger Andreas Stenman försäljningschef Åhléns.
Den nya flaggskeppsbutiken kommer att inkludera produkter från alla MUJI:s produktsegment och kommer att bli den största MUJI-butiken i Europa vid öppningstillfället. MUJI är kända för sina estetiskt diskreta vardagsföremål, kläder och hushållsartiklar. MUJI:s nya flaggskeppsbutik kommer att inkludera produkter från alla MUJI:s produktsegment så som möbler, sängkläder, textilier och belysning, även modesegmentet kommer att breddas.

– Vi har tidigare haft en liten shop-in-shop med utvalda MUJI-produkter på Åhléns City som varit väldigt välbesökt. Med den nya flaggskeppsbutiken tror vi att vi kan hjälpa fler svenskar att leva ett behagligt liv med hjälp av våra enkla och universella produkter, säger Ino Ryosuke, VD MUJI Sweden.

Leave a Reply