Den som säger det är Mats Lindberg, grundare av Inokim Nordic, företaget som sätter människor i rörelse. Med en elsparkcykel är det enkelt att ta sig dit man ska och det är ett utmärkt huvudtransportmedel eller komplement till kollektivtrafik och bil.

Inokim Nordic är generalagent för elsparkcykeln Inokim i Norden. Inokim är marknadsledande inom elsparkcyklar globalt. Fokus ligger på hög kvalité, snygg design och smarta funktioner. 

Grundaren Mats Lindberg berättar mer om fördelen med att äga sin elsparkcykel och den klimatsmarta investering man kan göra i sin egen dagliga transport. 

– Det finns många aspekter som spelar in när man köper en elsparkcykel, men framförallt är det en fråga om kvalitet. Planerar man använda sin sparkcykel för daglig transportering bör man fundera över vilken typ man ska välja.

INOKIM Light 2 och INOKIM OX är två olika typer av elsparkcyklar man finner hos Inokim Nordic och som speglar olika behov. INOKIM Light 2 är en nättare elsparkcykel som passar storstaden bäst och som med enkelhet kan fällas ihop och tas med upp på kontoret eller i kollektivtrafiken. INOKIM OX däremot är en mer robust variant som är byggd för längre sträckor och dämpar ojämna underlag mer effektivt.

Nyöppnad flagshipbutik
För att man ska kunna ha sin elsparkcykel länge krävs det att den produkt man köper har hög kvalitet och att man enkelt kan få service över årens lopp. Därför har Inokim Nordic nu öppnat en flagshipbutik på Birger Jarlsgatan 108 i Stockholm. Där kan man både testa, köpa och få hjälp med service. Elsparkcyklarna hos Inokim Nordic kommer i flera olika utföranden och färger, det finns något för alla.

– För Inokim Nordic är service verkligen av högsta prio, vi vill bygga en långsiktig relation till kunderna och på så sätt främja miljösmart tänk. Vår vision är att elsparkcykel ska bli det självklara valet för transporter i alla miljöer, avslutar Mats.

Läs mer på www.inokimnordic.se eller besök butiken på Birger Jarlsgatan 108

Leave a Reply