Välj att ta den magiska Marrakech-stilen hem till din balkong eller uteplats i sommar. Med detaljer i naturmaterial och nyanser av terrakotta. Här är 11 härliga köp!

Om du inte redan har börjat fixa och trixa med din balkong eller uteplats är det nu hög tid att sätta fart. Och varför inte hämta inspiration från Marrakech?

I butik och online finns det nämligen en hel del inredningsdetaljer med färgglada mönster som får oss att vilja satsa på detaljer i naturnära material och nyanser i en varm terrakottapalett.

Från korgfåtöljer och ljuslyktor i trä till färgglada kuddar och mönstrade mattor, den Marrakech-inspirerade stilen går att anamma på många olika sätt, men för att få till en perfekt marockansk stil är mönstrade inslag pricken över i:et.

11 shoppingtips att klicka hem eller hämta inspiration från:

1. Förvaringskorg med pompoms, H&M Home

Om du bara vill satsa på en detalj –  slå till på ett gäng rymliga förvaringskorgar i flätat material. Helst två eller tre i olika storlekar och fyll dem med fina bomullsfiltar. Shoppa här!

2. Tallriksunderlägg i mörk rotting, Newport

Dekorera middagsbordet med underlägg i mörk rotting och blanda in vackra tygservetter i bomullsmaterial. Shoppa här!

3. Citrongul soffkudde, Ellos

Man kan aldrig ha för många kuddar att dekorera med. Välj att mixa olika färger och mönster i varma nyanser, som en citrongul från Ellos. Shoppa här!

4. Soffkudde med tofsar, Bloomingville

Eller varför inte en mönstrad med lekfulla tofsar som detalj, som den här bomullskudden från Bloomingville. Shoppa här!

5. Drickbehållare med tapp med mässingsdetaljer, H&M Home

Få in gulddetaljer för att fånga en känsla av lyx! Den här glasbehållaren med tappkran är perfekt att fylla upp med läskande citronvatten för heta dagar på uteplatsen. Shoppa här!

6. Ljuslykta i naturmaterial, H&M Home

Maximera med ljuslyktor i trä för att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. Gärna ett gäng i olika storlekar!

7. Stor grön växt, Newport

Ingen uteplats utan gröna växter! Se till att hitta någon stor och härlig palmväxt eller varför inte slå till på ett apelsin- eller citron träd? Har du inga gröna fingrar är den här konstgjorda palmen från Newport ett bra alternativ. Shoppa här!

8. Strandhandduk i bomull, H&M Home

För maximal Marrakech-känsla bör minst en vacker bomullsfilt finnas till i en träkorg på uteplatsen. H&M Home erbjuder ett gäng i färgsprakande nyanser. Shoppa här!

9. Piedestal i trä, Indiska

Lek med detaljer i olika storlekar och höjder när du inreder din balkong eller uteplats. En piedestal i trä är ett enkelt och snyggt redskap om man vill få upp växterna från golvet. Piedestal till växter, från Indiska. Shoppa här!

10. Vit hängfotölj, Granit

En hängstol är både avslappnande, praktisk och snygg, perfekt om du vill få in så många sittplaster som möjligt på balkongen eller uteplatsen. På Granit hittar du ett gäng snygga alternativ. Shoppa här!

11. Terrakottakrukor, Jotex

Krukor i terrakotta är trendigare än någonsin och helt perfekt för den som vill få till en avslappnad och marockansk känsla. Shoppa terrakottakrukor i olika storlekar från Jotex här!

Leave a Reply