När regnet smattrar mot fönstret och det inte finns något annat att göra än att stanna inne och titta på film – då är det precis det du ska göra. Streamingjätten Netflix har släppt en rad olika sevärda titlar perfekt inför helgen.

SERIER

Basketball or Nothing

Följ basketlaget från skolan i Navajo Nation hur de mot fördomar och starka motståndare kämpar om att vinna delstatsmästerskapen och därmed också ge ursprungsbefolkningen tillbaka stoltheten.

Dollar

Den eleganta chefsassistenten Zeina går motvilligt med på att hjälpa den kaxige Tarek att hitta en dollarsedel, värderat till en miljon dollar.

Wu Assassins

Äventyrsserie där en lovande kock samarbetar med en mordutredare för att hindra en uråldrig kraft att hamna i fel händer.

FILMER

Otherhood

Tre bästa vänner känner sig lite bortglömda på mors dag, och bestämmer sig för att lämna villaområdet bakom sig och köra till New York för att överraska sina vuxna söner.

Point Blank

En akutsköterska och en yrkeskriminell slår sig samman för att avslöja en grupp korrupta poliser som hotar deras liv och familjer.

The Red Sea Diving Resort

Drama baserad på en verklig historia från 1980-talet då judar från Etiopien lyckades ta sig till Israel och där ett övergivet lyxhotell i Sudan spelade en avgörande roll.

Leave a Reply