Vi på Gram lanserar ständigt nya produkter med högt ställda krav från den nordiska konsumenten. Som du kan se på bilderna smälter vitvarorna in perfekt i dagens moderna kökslösningar. Trenden fortsätter med raka linjer som passar i dagens öppna planlösningar.

Tittar vi närmare på Grams kylprodukter finns det 3 olika linjer. Classic, Fresh och integrerade produkter. Classic produkterna kännetecknas av strama linjer, raka bockade handtag i skåpets hela höjd. Snyggt! Produkterna har stor volm i både kyl och frys. Bra för dom som är flera i hushållet.

Fresh serien känner du lätt igen på den svagt svängda dörren och det robusta stålhandtaget. Alla Gram frysar klarar omgivningar ner till -15 grader, vilket är fördelaktigt om du placerar dessa i garage eller platser med lägre temperatur.

Vi hjälper dig även att tänka på miljön och energiförbrukningen, många av våra produkter klassas A+och A++.

Gram har precis lanserat nya diskmaskiner på marknaden. Som vanligt när det gäller Gram tummar man inte på kvalité och design. Diskmaskinerna kommer i både vitt och rostfritt utförande, och att samtliga modeller har ergonomiska handtag och användarvänlig inredning.

– Man kan välja den enklare modellen med A++ och 12 kuvert, men den som väljer toppmodellen får A+++, Lågt ljud 39Db, 15 kuvert och den tredje toppkorgen för bestick samt invändig belysning – plus ett extremt snabbt program som endast tar 14 minuter, säger Peder Qwist, Country Manager Sweden Gram.

Gram meddelar även att man ger sig in i segmenten tvätt och tork på allvar, med en ny serie tvättar och torkar. Både 7 och 8 kg maskiner lanseras.

Fokus ligger på användarvänlighet och klädvård. 8 kg tvättmaskinen är A+++ och har 15 olika program, bland annat ylletvätt, handtvätt och anti-allergifunktion, vilket är väldigt viktigt idag när konsumenterna köper allt fler plagg i ylle och känsliga tyger. Det finns också ett snabbprogram 30 grader/15 min, vilket förmodas bli många konsumenters favorit.

– Jag är otroligt spänd på hur dessa maskiner kommer tas emot på den svenska marknaden. Jag är säker på att vi på Gram nu tar ett rejält kliv in på tvätt och tork marknaden i Sverige, vilket glädjer mig oerhört. Vi har saknat dessa kategorier i sortimentet. Men nu när vi äntligen lanserar en kompetent serie så är vi en komplett vitvaruspelare för den svenska marknaden, säger Peder Qwist, Country Manager för Gram i Sverige.

Under sommaren och hösten kommer fler nyheter från Gram! Spännande lanseringar på nya inbyggnadsugnar och nya spisar väntar. Håll ögonen och öronen öppna!

Du kan alltid läsa om det senaste på Gram:s hemsida www.gram.se

Vi ses i köket!

Leave a Reply