New York är ett spännande och oerhört omtyckt resmål. Och definitivt staden att åka till om du vill fylla på med en dos inspiration.  Här kan du förundras över fantastisk inredning, konst och stil i stort sett överallt; i butiker, på restauranger, museum eller på gatan. Och inte minst på hotellen. Nedan listar vi fyra trendiga hotell i New York som är väl värda ett besök. Fler tips hittar du hos Flygresor. 

Crosby Street Hotel

Detta är ett väldigt exklusivt hotell som passar utmärkt för par. Crosby Street Hotel är ett miljövänligt hotell som välkomnar hundar. Det ligger i trendiga SoHo och erbjuder närhet till restauranger, shopping och ett utmärkt nattliv. 

På hotellet finns det 86 rum, varav 17 sviter. Det som är specifikt för Crosby Street Hotel är att varje rum är unikt, inrett i modern färgskala utifrån Kit Kemps signaturstil. 

Kimpton Hotel Eventi

Kimpton Hotel Eventi är ett unikt hotell med en karaktäristisk stil, en blandning mellan det bästa från Japan och Manhattan. Här är fönstren från golv till tak, vilket gör utsikten spektakulär. Hotellet tar upp ett helt kvarter och tillhandahåller två prisbelönta restauranger, två häftiga barer och en vacker lobby som känns som ett toppmodernt men varmt vardagsrum.

Hotellet har 292 rum, med sviter inkluderat. Det ligger oerhört nära både Empire state Building, Madison Square Garden samt the High Line – parken ovanpå en gammal järnväg. 

 

Bowery Hotel

Service, stil och sofistik är beskrivande för detta lyxhotell på Lower East side. Här är hela familjen, inklusive mindre hundar välkomna. Ett kännetecken för Bowery Hotel är badkaren av marmor och de stora industriella fönstren som erbjuder en storslagen utsikt över staden. Hotellet är oerhört populärt och erbjuder allt en gäst kan önska; möjlighet att låna en cykel, få kläderna tvättade och strukna eller boka en barnvakt för kvällen. 

På Bowery Hotel finns allt från vanliga rum till stora sviter, alla rummen har en väldigt stilfull och klassisk inredning som andas det traditionella New York. 

The William Vale

Trendiga The William Vale är ett lyxhotell som ligger i Brooklyn. Alla rum har fönster från golv till tak och är även utrustade med balkong. Här står detaljerna i fokus, hotellets inredning är lyxig, ljus och modern med en extraordinär utsikt. På hotellet finns bland annat Brooklyn’s längsta pool, två restauranger som drivs av en prisvinnande kock, en foodtruck och en park. 

The William Vale har 183 rum, inklusive sviter. Det som verkligen utmärker detta lyxhotell är utsikten över hela New York. På taket finns det kikare för att få ut det mesta av utsikten.

Leave a Reply