Planerar du en romantisk weekend med din älskling eller behöver du en stund för dig själv? Då behöver du inte leta dig speciellt långt bort! Sanningen är att guldkornen kan finnas närmare än vad du tror. Här listar vi fem romantiska hotell med spaanläggning och det lilla extra – som du kan åka till med tåg.

Hösten är här och det ligger romantik i luften, så varför inte ta tillfället i akt och resa iväg med din älskling eller ta lite tid för dig själv och koppla av? Det finns en uppsjö av hotell som bjuder på både fantastisk utsikt, god mat och framförallt spaanläggningar! Det bästa är att du inte ens behöver åka speciellt långt för att hitta guldkornen, då de flesta bara är en tågresa bort.

Oavsett om du vill skämma bort dig själv med lite extra kärlek i vinter eller om du vill hitta den perfekta presenten till din käresta så finns det något för alla. Nedan har vi listat åtta romantiska spahotell som passar perfekt för en ledig helg i vinter. Vem vill du lyxa till det med?

Yasuragi, Stockholm

Yasuragi spahotell, stockholm

Spahotell med inspiration från Japan där ni strosar runt i morgonrocken hela dagen lång. Åldersgränsen på 16 år är perfekt för föräldrar som längtar efter lite lugn och ro, eller för dig som helt enkelt reser utan barn. På hotellet finns det möjlighet till olika spabehandlingar både ensam och i par, japanska bad inom- och utomhus och flera restauranger med japaninspirerade måltider.

Ulfsunda slott, Bromma

Spahotell i Bromma med slottomgivning

Perfekt för dig som vill uppleva ”en natt på slottet”. Hotellet är beläget i slottsmiljö och erbjuder fullständigt spa med möjlighet till flertalet behandlingar och avkopplande aktiviteter. I närheten finner du golfmöjligheter och på promenadavstånd finns shoppingcentret Mall of Scandinavia.

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Spahotell i GöteborgSpahotell med romantisk atmosfär mitt i centrala Göteborg med centralstationen rätt över gatan, perfekt för dig som färdas med tåg. Här kan du njuta av roomservice 24 timmar om dygnet, så varför inte njuta av de fina rummen och endast lämna de för en tripp till hotellets fullt utrustade spa eller kanske för ett besök i cocktailbaren.

Holiday Club, Åre

Holiday club, spahotell i Åre

Hotell med spaanläggning som passar både för dig som vill ge dig ut i backen eller för dig som bara vill koppla av i bubbelpoolen. Perfekt för dig som vill ta tåget hit då hotellet ligger precis bredvid stationen.

Gimo Herrgård, GimoGimo Herrgård, spa och hotell med romantisk stämning

Här bor du på en herrgård med möjlighet att njuta av en rad olika weekendpaket. Varför inte boka in en romantisk svit eller en avkopplande spahelg? På Gimo Herrgård i Roslagen finns möjligheten att njuta av spa-faciliteter, bubbla hela dagen lång (i dubbel bemärkelse när du sjunker ner i jacuzzin med ett glas champagne i handen) eller dricka och äta gott hela helgen.

Leave a Reply