Ellos Home introducerar ett nytt livsstilskoncept, Staycation, med inspiration från hotellvärlden. Den nya kollektionen ger Ellos kunder möjlighet att skapa en lyxig och avslappnad hotellkänsla hemma, och samtidigt göra medvetna val för att skapa en hållbar vardag. Varje heminredningsdetalj i kollektionen är omsorgsfullt designad, skapad för att hålla över tid och kan bli textila klassiker.

Med det nya moderna livsstilskonceptet Staycation stärker Ellos sitt erbjudande inom heminredning. Kollektionen innehåller bland annat sängkläder i både bomull och linne, arbetade prydnadskuddar, frottéhanddukar, dekoration, jaqcuardvävda dukar, möbler och mattor. Kollektionen bygger på en flärdfull och avslappnad känsla av att bo på hotell med uppgraderad kvalitet.

– Vi ser att upplevelser och återhämtning är i fokus för att finna balans i livet idag. Ellos ambition var att skapa en kollektion med en unik blandning av omsorgsfullt designade föremål som gör att vi kan unna oss det där extra för att öka vårt välbefinnande hemma. För oss var det också viktigt med design som håller över tid, som har ett unikt värde och som skapar glädje varje dag, säger Ulrika Sjövall, Designchef Ellos.

Hela kollektionen lanseras på Ellos.se den 11/2 och ska upplevas som matchad samtidigt som den ger möjlighet att skapa en personlig stil. Den är en blandning av robusta detaljer såsom tofsar och grövre detaljer blandat med vacker satin och sammet. Signum för kollektionen är en sköldpadda och ”Bring your own magic” har varit ledord för konceptets utveckling.

Leave a Reply