Det finns många olika dofter runt omkring oss. Vissa är behagliga och ger oss en känsla av trivsel, såsom doften av nytvättade lakan eller nybakade kanelbullar. Men det finns även lukter som inte alls är trevliga och istället skapar obehag. Nu i vår- och sommartider kan det exempelvis vara svettlukt från skor och sportutrustning, eller unken doft i sommarstugan eller husvagnen som stått oanvänd under vintersäsongen. Sniffe är en mild produkt som inte döljer de obehagliga dofterna, utan som tar bort dem helt. Produktserien är framtagen och producerad i Sverige och består av spray, pulver eller dyna beroende på användningsområde. 

Många produkter som säger sig hjälpa mot dålig lukt är ofta utformade så att de enbart döljer lukten med en annan doft, vilket inte är särskilt effektivt i det långa loppet. Det man vill är att ta bort källan till odören helt och hållet. Tommy Karlsson, på Saxaviksgruppen AB som är distributör för Sniffe Luktborttagare, berättar om de miljövänliga och parfymfria produkterna.

– Sniffe består av en unik kombination av naturliga salter som tillsammans neutraliserar dåliga lukter. För doftöverkänsliga och doftallergiker är Sniffe särskilt skonsam och användbar, då produkterna både är helt luktfria samtidigt som de utplånar lukter man kan vara känslig för, förklarar Tommy.

Använd Sniffe på följande sätt

Sniffe kan användas mot i princip alla dåliga lukter som kan uppstå. Genom att Sniffe finns både som spray, pulver och dyna kan man välja det som man själv tycker passar bäst för det luktområde man vill ta sig an. Produkterna kan användas på många olika sätt och passar bra oavsett klimat, miljö eller material.

– Några sätt man kan använda Sniffe på är att hänga upp dynan i en miljö som inte vädras så ofta, exempelvis bilen eller husvagnen och låta produkten verka. Träningsskor eller annan sportutrustning kan man spraya för enkel behandling. Pulvret strör man ut på det område som man vill behandla, exempelvis en fåtölj eller soffa, och sedan dammsuger upp det när det fått verka klart.

Sniffe har många användningsområden

Vissa miljöer har större tendens till att utveckla dålig lukt. Sniffe luktborttagningsprodukter har få begränsningar i användningsområde och kan med fördel användas i hus, bilar och båtar. Även små utrymmen som ofta avger dålig lukt kan behandlas, exempelvis soprum, toaletter, förråd/källare med mera. Man kan även använda Sniffe för att ta bort stickande lukter från brand och rök.

Läs mer om Sniffeprodukterna på hemsidan och i webshopen: sniffe.se  

Leave a Reply