VÄGGEN TILL GRANNLOKALEN har slagits ut och butiksytan är utökad till det dubbla. Sortimentet har därmed breddas och en härlig miljö – där möbler och inredning kan visas upp i sina naturliga konstellationer – har skapats.

– Det blir mer inspirerande när kunderna får se smakfulla arrangemang i hemliknande miljöer. Nu har vi en helt annan möjlighet att visa upp våra produkter och varumärken utan att det känns trångt. Både vi och våra kunder är väldigt nöjda med den nya utformningen av butiken, berättar Anne.

HOS INREDNINGSGALLERIET hittar du en noga utvald mix av möbler från några av världens mest kända formgivare – blandat med ny innovativ design och lokala producenter. Här finns klassiska och välkända varumärken som Bruno Mathsson, Georg Jensen, Poul Kjaerholm, Kasthall, Louis Poulsen, men även nya pigga uppstickare som svenska Oblure. Nyligen har de även adderat DUX-sängar i sortimentet.

– Vår målsättning är att ha brett och unikt sortiment som handplockas av oss som arbetar här. Skulle kunden inte hitta precis det den söker, då är chansen också stor att vi kan beställa hem det. Vi jobbar uteslutande med tidlösa designmöbler som håller över tid. Många tänker hållbarhet i dag och allt er är beredda att betala för möbler och inredning som håller samt har ett högt andrahandsvärde.

VILL DU HA HJÄLP ATT INREDA ditt hus eller din lägenhet så finns det hjälp även för detta. Du kan antingen få rådgivning i butiken eller boka in ett hembesök, och detta oavsett om du behöver ett komplett inredningsförslag eller bara någon att bolla idéer med.

– Det är viktigt att alla som kommer till oss ska få god service och att känna sig sedda. Många kommer till vår utställning för att bli inspirerade och vår kunniga personal hjälper gärna till med råd och tips. Dessutom har vi många stamkunder som återkommer år efter år, något vi väldigt glada för. Det känns överlag som att helsingborgarna är designmedvetna och intresserade av inredning, och vi har även många kunder som kommer hit utifrån, såväl från andra delar av Skåne som norrifrån, avslutar Anne.

Läs mer på inredningsgalleriet.se

Bild – Eilersen Streamline

Leave a Reply